Ge en gåva till yttrandefriheten

Framtidssäkra yttrandefriheten

Inför Svenska Bok- & Mediemässan 2021 har flera generösa profiler gått samman för att stödja mässan. Syftet är att stärka det arbete som redan görs av de alternativa mediebolagen samt att etablera Svenska Bok- & Mediemässan som en gemensam plattform för dessa.

Många av de medverkande i våra scenprogram och på mässgolvet har startat sina verksamheter med ekonomiska medel från bidragsgivare som sett deras potential. Initiativ utanför den massmediala sfären, såsom till exempel nättidningar, bokförlag, poddar eller medlemsföreningar, har en lång tradition av att ta emot frivilliga gåvor för sitt arbete.

Tidigare Alternativa Bokmässor har genomförts som ett samarbete mellan en mångfald av företag och arrangemang som engagerar människor både i Sverige och utomlands. Men tidigare har vi har alltid saknat en samordnande kraft som gör att vi kan få större effekter och spridning från vårt samlade arbete. Nu börjar vi verkligen flytta fram positionerna – årets mässa blir verkligen en historisk milstolpe i paradigmskiftet mot framtidens Sverige.

Vill du hjälpa till eller ge en gåva?

Ett flertal nyfikna eldsjälar har inför årets mässa efterfrågat möjligheten att lämna en gåva på samma sätt som alternativmedierna och mindre aktörer traditionellt finansieras. Givetvis är det en efterfrågan som vi besvarar med tacksamhet. Gåvorna och biljettförsäljningen är det som möjliggör den enande kraft för samhällsförändring som Sverige så väl behöver. Köp en biljett här eller ge en gåva här.

Alla som vill är mer än hjärtligt välkommen att lämna små som stora gåvor! Det ekonomiska stöd som kommer in till Svenska Bok- & Mediemässan går oavkortat till den kraftsamling som mässan innebär.

Blågula Korset tillhandahåller vår betallösning och bankkonto till dess att vi har fått egna på plats. Därför kommer de att stå som mottagare på din gåva och på din köpta biljett.

Om Svenska Bok- & Mediemässan

Svenska Bok- & Mediemässan startade för att erbjuda en plattform för sann yttrandefrihet, särskilt för de aktörer som verkar för opinionsbildning i Sverige under hot och aktivt sabotage från de dominerande system-medierna. Genom att kombinera fysiskt och digitalt arrangemang har vi nått ut till över 200 000 digitala besökare.

Inget evenemang hittades!

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.