Efterfest

Mässa – Frihetsmarsch – Efterfest

Lördagen den 30 oktober blir en oförglömlig upplevelse – ett händelsernas centrum för samhällets aktuella ämnen och aktörer. Från 10:45 öppnar entrédörrarna till Svenska Bok- & Mediemässan 2021. På det myllrande mässgolvet får besökarna ta del av alla erbjudanden från företag och grupper som verkar för en välbehövlig samhällsförändring. Mässgolvet är dagens stora hjärta och den gemensamma mötesplats där nya kontakter, varaktiga minnen och lönsamma affärer blir möjliga.

Parallellt med mäss-utställningarna pågår scenprogrammen inför en mindre studiopublik. Scensamtalen med ledarprofiler, företagare, opinionsbildare och branschfolk inom alternativmedia blir därför lite av upplevelsens hjärna – en arena för viktiga samtal och värdefull fortbildning.

Mässans själ är givetvis de artister och konstnärer som medverkar både på scen och på mässgolvet för att sprida ovärderlig entusiasm och inspiration till hela evenemanget. Dagen avslutas klockan 17:00 – men innan dess hålles den stora prisceremonin där Svenska Journalistpriset och Svenska Författarpriset kommer att delas ut till de som under året gjort de mest framstående gärningarna inom journalistik eller litteratur.

Från dag till kväll

Klockan 18:30 möts många av mässans besökare upp med frihetsaktivister från hela Sverige för att lysa upp Stockholms gator i ett stort fackeltåg. Manifestationen syftar till att uppmärksamma diskrimineringen mot ovaccinerade och frågan om vaccinpass i Sverige. Manifestationen går under namnet Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0) organiseras av Frihetsrörelsens i samarbete med bl a World Freedom Alliance och NewsVoice.

Frihetsmarschen startar klockan 18:30 på Medborgarplatsen i Stockholm. Alla medverkande uppmuntras att ta med egna facklor. I samband med fackeltåget ordnas eldshow och musikframträdande av Dogge Doggelito, Space Girl och Lilly L. Bland kvällens talare finns också flera av mässans medverkande: Filip Sjöström, Maneka Helleberg, Max Winter och Conny Andersson.

Den stora efterfesten

Många av mässans besökare och de som går i fackeltåget ser fram emot den stora efterfesten där frihetsaktivister trängs med alternativmedieprofiler, näringslivstoppar och överläkare. Den påkostade efterfesten arrangeras av ett team inom Frihetsrörelsen – Freedom Fest, som har höga ambitioner för natten. Det ska bli en känsla av exklusivitet, en hyllning till yttrandefrihetens förkämpar och en underbar upplevelse under Frihetens och Sanningens fana. Den stora efterfesten ska vara kronan på verket över den största händelsen i den alternativa rörelsens historia.

Vi vet att många besökare är spända av förväntan inför efterfesten, precis som inför ett roligt och spännande äventyr, det kommer bli magiskt, berättar Natalie som ingår i Freedom Fest-teamet som arrangerar efterfesten den 30 oktober.

Det bjuds på:

  • Välkända artister (Dogge Doggelito, Lilly L och Space Girl)
  • Bar med fullständiga rättigheter
  • DJ med olika sorters musik
  • Eldshow
  • Mingel, nätverkande och dans

Tid: 21:00-04:00

Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du dig till efterfesten:
https://share.hsforms.com/1M3laaywVQg6FMdSNSL4lpAbtmtn

Platsen är hemlig och meddelas via mail och sms samma dag för dig som anmält dig. Lokalen ligger ca 15 minuter med bil från centrala Stockholm. Det går att åka buss och taxi till platsen.

Pris för efterfesten är 150 kr och betalas via swish till 0736736381 alternativt kontant på plats.

Om Frihetsrörelsen

Frihetsrörelsen är ett aktivistnätverk som startade med initiativet Tusenmannamarschen den 6 mars – en demonstration mot restriktionspolitiken kring COVID-19. Därifrån har gruppen vuxit till en gräsrotsrörelse mot globalistisk makt över individens grundläggande friheter som organiserar demonstrationer, torgmöten, utbildningar och fester.

Inget evenemang hittades!

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.