den-fredliga-revolutionen-konferens

Konferens – ”Den fredliga Revolutionen”

Officiella arrangörer: FrihetsNytt och Svenska Morgonbladet

Den 15:e oktober är det konferens med temat ”Den fredliga Revolutionen”. Konferensens fokuset är kring samtal, debatter och tal om hur vi förändrar ett samhälle som håller på att falla sönder. Utifrån frihetsfrågorna och den nationella självständighetens princip tar vi fram metoder för omvälvande förändring och oppositionell gemenskap.

Många inser att Sverige har stora problem men de flesta talar väldigt lite om hur vi löser problemen. Konferensen ska fokusera på lösningar.

Talare vid arrangemanget kommer att bjudas in från en brett spektra av idéuppfattningar – såsom kommunister från den radikalaste vänstern till representanter från den höger som anser att de traditionella könsrollerna ska återställas och HBTQ- rörelsen kväsas.

Enligt arrangörerna är tanken att talarna ska lyfta fram lösningar om hur vi ska återerövra vår demokrati och yttrandefrihet som på många sätt gått förlorad. Talarna kommer att presentera lösningar utifrån var sitt perspektiv och konferensdeltagarna kommer exempelvis få höra Frihetsrörelsen Max Winter i panelsamtal om demokrati, tal ifrån Vakenaktivisten Aida Reva och Svenska Morgonbladets Chefredaktör Henrik Sundin. Talare ifrån de nationella leden kommer även att fokusera sina anföranden på metoder för att återställa en starkt och självständig nation.

Debatt – Panelsamtal

Konferensen kommer dessutom inrymma en debatt där klassisk högern och vänstern ställs emot varandra så att vi påminns om vilka mer traditionella och klassiska argument som en gång i tiden fanns ifrån dessa sidor – argument och perspektiv som etablissemanget kanske vill att vi ska glömma av någon anledning.

En paneldiskussion kommer även att genomföras för att belysa vilka olika perspektiv det finns kring ordet demokrati och att begreppet kan betyda olika för personer ifrån olika politiska läger.

Ett mingelrum kommer finnas deltagarna under hela konferensen.

Efter tal, debatt och paneler kommer en restaurang vara tillgänglig så att deltagare och talare får chans att knyta kontakt med varandra inför framtida oppositionellt arbete.

Få 50kr rabatt om du är prenumerant

Betala bara 249 kr (50 kr rabatt) om du är prenumerant på FrihetsNytt eller Svenska Morgonbladet. För att ta del av rabatten så anger du bara koden som du har fått på mail från antingen FrihetsNytt eller Svenska Morgonbladet. Har du ännu inte fått någon kod så hör av dig till FrihetsNytt/Svenska Morgonbladet.

Vill du bli prenumerant?

Genom att teckna en prenumeration kan du ta del av fler specialerbjudande likt detta och samtidigt stötta fria medier att fortsätta växa.

Läs mer och teckna en prenumeration på FrihetsNytt -TRYCK HÄR-

Läs mer och teckna en prenumeration på Svenska Morgonbladet -TRYCK HÄR-

Boka din biljett

Entrébiljett 299 kr

Entrébiljetten ger tillträde till konferensen samt till mingel och restaurang efteråt. Konferensen äger rum i Stockholm, 10 minuter från centrum.

50kr rabatt om du är prenumerant på FrihetsNytt eller Svenska Morgonbladet. Ange rabattkoden som du fått på mail från FrihetsNytt eller Svenska Morgonbladet.

OBS Vid köp: Ni får en bekräftelse via e-post. Därefter kommer detaljerande specifikationer om exakt plats dagen innan arrangemanget. Det ingår ingen lunch i denna biljett.

Tillgängliga Biljetter: 88
The Entrébiljett ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

okt 15 2022

Tid

13:00 - 18:00

Kostnad

299,00 SEK
Boka din biljett
QR Code

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.