Swebbtv huvudsponsor
Nya Bok- & Mediemässan 2023 7 oktober

För utställare på Nya Bok- & Mediemässan 2023

Att ställa ut på Nya Bok- & Mediemässan är årets största möjlighet att under en dag möta hundratals entusiastiska besökare på jakt efter att upptäcka nya erbjudanden och ta del av inspirerande möjligheter. Mässgolvet är en mötesplats och en gemensam plattform där nya kontakter, varaktiga minnen och lönsamma affärer blir möjliga.

Utställning på mässa är ett av de bästa tänkbara tillfällena att ordna möten med nya och gamla kunder eller samarbetspartners. För att nå bästa möjliga resultat vill vi förstås möta våra utställares behov och önskemål.

Därför har vi ett antal färdiga lösningar för utställningar på Nya Bok- & Mediemässan. Givetvis kan vi hjälpa till att skräddarsy en iögonfallande utställningslösning exakt som du vill ha den. Vi kan hjälpa er att ta fram tryckmaterial så som broschyrer, roll-ups och annat till ett förmånligt pris.

Är du intresserad av andra upplägg, reklam på mässan, presskort eller liknande så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Tryck här för att kontakta oss.

Vill du gå på mässan som besökare. Boka din biljett här.

The Stor utställningsyta ticket sales has ended!
The Mellan utställningsyta ticket sales has ended!
The Liten utställningsyta ticket sales has ended!

Datum

okt 07 2023
Expired!

Tid

10:00 - 18:00
QR Code

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.