Swebbtv huvudsponsor

Jobb på Nya Bok- & Mediemässan

Jobba med oss

På Nya Bok- & Mediemässan erbjuder vi besökarna en oförglömlig upplevelse där mässutställningar, scenprogram, café och restaurang samlas under samma tak. Därigenom får vi en stor gemensam, levande mötesplats som är unik i Sverige.

Nu flyttar vi fram positionerna ytterligare och vill därför expandera vårt team! Vill du ha chansen att skapa en mötesplats som inte liknar någon annan. Hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat gäng för att åstadkomma helhetsupplevelsen Nya Bok- & Mediemässan till besökare från hela landet.

Vi som jobbar med mässan engagerar oss för att överträffa våra besökares förväntningar – tillsammans skapar vi en historisk upplevelse i världsklass. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vågar engagera med glädje!

Hos Nya Bok- & Mediemässan är du med och skapar Sveriges mest attraktiva mötesplats utanför massmedia och partipolitik. Våra besökare har höga förväntningar på personalens engagemang och det är vår gemensamma prestation som all vår framgång vilar på.

Mässans framgångskoncept är att vi utmanar oss själva och samhället, vi vågar tänka och pröva nya lösningar för att lyckas. Vi är stolta över att upprätthålla en kultur som är välkomnande och positiv där vi fokuserar på service och nytänkande. Varje mässa tar vi emot massor av medarbetare inom områden som café, scenteknik, entré och mässgolv.

Skicka gärna in din ansökan och beskriv vem du är, inom vilket område du är intresserad av att arbeta så hör vi av oss.

Jobba med oss

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.