svenska-bok-mediemassan-2022-08-20

Svenska Bok- & Mediemässan 20:e augusti 2022

Den 20:e augusti är vi igång igen. Denna gång ska vi rikta vårt fokus mot politik, demokrati, parlamentarism, yttrandefrihet och kanske allra mest den valrörelse som äger rum i år.

Vi bjuder in alla partier innan- och utanför riksdagen för att diskutera vilka frågor som verkligen är viktigast för Sverige idag. Vi ska försöka ta reda på var de olika partierna står i viktiga nyckelfrågor så som mänskliga rättigheter, yttrandefrihet, synen på integritet. Vilka är egentligen för total yttrandefrihet och vilka kämpar egentligen för våra friheter?

Politiken styr väldigt mycket i vår vardag och ändå är det sällan som vi får se våra politiker, än mindre ställa frågor till dem. Det är dags att vanligt folk får möjlighet att träffa representanter från olika partier utan att behöva åka till Almedalen och bilda sig en uppfattning.

Lennart Matikainen är officiell talesperson för Svenska Bok- & Mediemässan den 20:e augusti.

Mer information om mässan kommer inom kort men du kan redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats.

Boka din biljett

Standardbiljett 495 kr

Standardbiljetten ger tillträde till mässgolvet, scenerna och mässområdet. Mässan äger rum i Stockholm. Den exakta adressen meddelas dagen innan till de som köpt biljett.

Tillgängliga Biljetter: Obegränsad
The Standardbiljett ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

aug 20 2022

Tid

11:00 - 17:00

Kostnad

495,00 SEK
Boka din biljett
QR Code

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.