Swebbtv huvudsponsor
första-film-svenska-bok-&-mediemässan

Första filmen inför Svenska Bok- & Mediemässan

Det svenska samhället har sällan varit så splittrat som det blivit under de senaste två, exceptionella åren. Behovet av korrekt information och sund inspiration är större än någonsin. Årets upplaga av Svenska Bok- & Mediemässan blir därför en viktig milstolpe där vi verkligen samlar en gemensam plattform för framtidens opinionsströmmar.

Därför är vi idag väldigt stolta att kunna presentera den första filmen inför mässan. De medverkande som syns i filmen är några av den svenska samhällsdebattens mest framgångsrika och inspirerande aktörer som gjorde förra årets mässa till en succé!

Av förklarliga skäl har vi inget bildmaterial från årets fullspäckade program – men för ett begränsat fåtal kan det upplevas på plats. Vad vi vet säkert är att det blir större än någonsin!

Matikainen kommenterar

– Filmen var så snygg att jag fick gåshud, säger Lennart Matikainen som kommer att medverka i panel på årets mässa.

De viktiga panelsamtalen som äger rum den 30 oktober kommer även att kunna ses digitalt i efterhand, så att både de fysiska och digitala besökarna får chans att se sändningarna och ta del av den inspiration och samlande kraft som en gemensam plattform ger möjlighet till.

Om Svenska Bok- & Mediemässan 2021

Svenska Bok- & Mediemässan startade för att erbjuda en plattform för sann yttrandefrihet, särskilt för de aktörer som verkar för opinionsbildning i Sverige under hot och aktivt sabotage från de dominerande system-medierna. Genom att kombinera fysiskt och digitalt arrangemang har vi nått ut till över 200 000 digitala besökare.

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.