Swebbtv huvudsponsor
Framgång

Oöverträffad framgång under mässan våren 2022!

Framgångssagan fortsätter för Svenska Bok- & Mediemässan. Strax över tusen besökare fick under gårdagen bekanta sig med mässans otaliga utställare som under denna mässa arrangerats som en lång procession in till upplevelsens kärna – de tre scenerna där filmpremiären av Palaestra Medias ”Makthavarna du aldrig valde” följdes av panelsamtal, föredrag, debatter, musik och anföranden.

”Arbetet bakom den här mässan och kompetensen att prestera så storartat i så stor skala är ju oöverträffad. Mässans framgång spiller över på alla medverkande projekt och initiativ. Tyvärr kunde jag inte ta del av någonting på scenerna eftersom jag hade ett utställarbord, men det jag hörde är att nivån var ännu högre och frågorna ännu skarpare än tidigare gånger.

Jag var lite bekymrad innan över att hålla ett eget bord, men det gick synnerligen bra med ett stort intresse från besökarna. Inte bara alla de jag talade med, utan från de flesta som passerade, eftersom bordet stack ut bland mängden och inte liknade något de förväntade sig eller hade sett förut. Nästa gång vill jag återigen ha ett bord” säger Gustav, utställare på mässgolvet.

Varken utställarna eller de över tusen besökare kunde uppleva allt som pågick under mässdagen. Men Gustav och alla andra kan trösta sig med att den vår mest framgångsrika mässdag är utförligt dokumenterad med bilder, filmer och texter. Samtliga scenprogram filmades och kommer kunna ses många gånger i efterhand. De oerhört häftiga mänskliga mötena, nätverkandet och de fysiska kontakterna går däremot inte att ses i efterhand – men är garanterade att upprepas och förstärkas under kommande mässor!

En gemensam framgång

Vi kan numera räkna den Svenska Bok- & Mediemässan som en av de största framgångarna för den svenska rörelsen för yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter. Den rörelse vi är del av saknar motstycke i svensk historia – den största rörelsen för att konfrontera den finansiella eliten och de politiska, mediala och teknologiska makt som de har missbrukat under så lång tid. Mer och mer känner vi kraften av gemensamma framgångar när vi alla samlas för att dela med oss av det vi brinner för allra mest.

Trots att våra besökare och medverkande kommer från en mängd olika bakgrunder upptäcker vi mer och mer hur mycket vi har gemensamt. Den entusiasm och gemenskap som flödade på plats under mässan är verkligen en sällsynt upplevelse.

Tillsammans visar vi en ambition för Sveriges framtid, en gemensam vilja att försvara vårt land från den korrumperade finanseliten, värna vår framtid och ta tillbaka vårt självbestämmande från de som arbetar för att stjäla allt ifrån oss. Den storslagna framgång som uppnås när orädda människor möts i tusental kan inte jämföras med något annat som hänt i Sverige på flera år.

Vi är oerhört stolta över de stora framsteg som vi tillsammans gjort från 2018 till idag. Intresset för Svenska Bok- & Mediemässan är enormt och vi står nu i en perfekt position inför framtiden. Scenprogrammen som genomfördes är nog det mest inspirerande och högaktuella som genomförts i Sverige på flera år.

Scen 1

 • Big Pharma – folkhälsa eller miljardindustri?
 • Massmigration – kapitalism eller humanism?
 • Klimatfrågan – dimridå eller verkligt hot?
 • Energikrisen – okunskap eller girighet?
 • Kryptovalutor – bedrägeri eller möjlighet?
 • NATO – trygghet eller destabilisering?
 • Finanseliten – hotet mot våra friheter?
 • Musik: Ulf Bejerstrand
 • Öppningstal: Carl Lundström
 • Tal: Filip Sjöström
 • Musik: Hicks (Miqael Persson)
 • Avslutningstal: Erik Almqvist

Scen 2

 • Yttrandefriheten – framtidens viktigaste fråga?
 • Sociala medier – exkluderande eller inkluderande?
 • Mainstreammedia – propaganda eller nyhetsförmedling?
 • Fler kön – maktmedel eller omtanke?
 • 5G – hälsofara eller kommunikation?
 • Massvaccination – kontroll eller omsorg?
 • EU – självbestämmande eller överstatlighet?
 • Tal: Katerina Janouch
 • Tal: Karl Hedin
 • Tal: Magnus Stenlund
 • Tal: Mikael Willgert

Scen 3

 • Debatt – Vaccinationer
 • Diskussion – Grundlagsändring?
 • Föredrag – Etnomasochism
 • Föredrag – Demokrati & pluralism
 • Föredrag – Knapptryckarna
 • Föredrag – Medborgarbanken
 • Föredrag – Frihetsportalen
 • Föredrag – Rikslagen

Det finns en stor krets av människor runtom i Sverige som engagerar sig i mässans framgång och vill dela med sig av våra filmer till vänner och bekanta. Genomförandet av mässans scenprogram är minst lika mycket för deras skull och det känns verkligen fantastiskt att vi har kraften att locka hundratusentals svenskar att följa med i vad vi gör. Särskilt dokumentärfilmen ”Makthavarna du aldrig valde” uppmuntras att spridas till så många som möjligt.

För alla er som var med som besökare eller medverkande har vårens mässa påmint oss om enighetens kraft för ett större ändamål och exponentiell framgång. Ur botten av våra hjärtan är vi innerligt stolta över en mässa som överträffade våra egna och alla andras förväntningar. Nu ser vi fram emot höstens mässa där vi förstås hoppas på ännu större uppslutning av mediebolag, journalister, författare, förlag och besökare. Det här är bara början – tillsammans ska vi ta tillbaks vårt Sverige!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.