Swebbtv huvudsponsor
Utställarna

Utställarna på mässgolvet den 5 mars

Det är dags att presentera utställarna på vårens Svenska Bok- & Mediemässa. Vi har i de senaste artiklarna presenterat mässans scenprogram med panelsamtalen på Scen 1 & 2 samt föredragen och debatterna på Scen 3. Därmed har turen kommit till våra utställare.

Svenska Bok- & Mediemässan har dragit till sig stort nationellt och även internationellt intresse. Bland de många utställarna och det dryga tusentalet anmälda deltagare finns modiga människor från hela Sverige som alla delar ett engagemang för vår tids avgörande frågor. Samtliga besöker de vår mässa för att möta likasinnade, knyta kontakter och diskutera framtidsfrågor för Sverige och världen.

En kraftsamling för framtiden

Syftet med Svenska Bok- & Mediemässan är att kraftsamla kring yttrandefriheten med ändamålet att stärka svenska regimkritiska röster och Sveriges oppositionella medier. Men ute på mässgolvet finner vi inte bara utställarna för de stora alternativa medierna och förlagen, utan även en växande skara företag, organisationer, föreningar och partier som ställer sig bakom mässans syfte.

För mässbesökaren är upplevelsens hjärta är det myllrande mässgolvet där företag, föreningar och individer från olika branscher ställer ut sina produkter, tjänster och erbjudanden till mässans besökare. Mer än något annat är det utställarna som gör mässan till en mötesplats och en gemensam plattform där nya kontakter, varaktiga minnen och lönsamma affärer blir möjliga.

Samtidigt som mänskliga möten blir allt mer digitala så har det aldrig varit mer aktuellt att komma samman i verkligheten. Fler och fler upptäcker kraften i personliga möten som ger otaliga möjligheter som stimulerar motivation och nytänkande.

Tillsammans med flera av utställarna har vi ömsesidigt goda erfarenheter från tidigare mässor av hur våra respektive verksamheter kan utvecklas och förstärkas när vi samlas från olika sektorer och bakgrunder. Det kommer bli fantastiskt på lördag hälsar

Ett urval av utställarna på lördag

Aroniabutiken

Aroniabutiken är en hälsokostimportör med egna agenturer för högkvalitativa aroniaprodukter från Aroniada, vattenfilter från Instapure och örter från Verum i Grekland. Därtill säljer Aroniabutiken handplockade kosttillskott från olika leverantörer. Bland utställarna på mässan är Aroniabutiken en av våra mest populära medverkare.

Blågula Korset

Blågula Korset arbetar för att lindra människors lidande utifrån deras behov – i första hand de mest nödställda som diskriminerats på grund av nationalitet, etnicitet, religion, samhällsställning eller politiska åsikter.

Bränsleupproret

Bränsleupproret är en gräsrots-/folkrörelse som kräver rättvisa drivmedelsskatter (inklusive energiskatt) tills samhället erbjuder hållbara/förnyelsebara drivmedel till kostnader som möjliggör för ALLA svenskar att leva och bo där de vill och samtidigt kunna bidra till minskad miljöförstörelse och därmed också till ett minskat klimatbidrag. Bränsleupproret vill också se förbättrade reseavdrag samt en stor satsning på svenskt biodrivmedel. Bland utställarna på mässan är Bränsleupproret en av våra mest förväntansfulla nykomlingar.

Exakt 24

Exakt24 är en nätbaserad mediekanal som lanserades 2019 och är verksam på egen hemsida samt Facebook, Twitter, Instagram, Telegram samt dessförinnan även YouTube. Kanalen arbetar med både politisk inrikesbevakning samt utlandsreportage, nyhetsförmedling samt konservativ och nationalistisk kultur- och ledarsida. Kanalen drivs med hjälp av prenumerationer och donationer. Bland utställarna på mässan är Exakt24 en av de tidiga pionjärerna.

Helhetsutveckling

Helhetsutveckling har arbetat med personlig utveckling och företagsutveckling sedan 1993. Arbetet har skett på de flesta områden, där relationer privat och på företag har fyllts med utveckling. De har byggt upp ett stort lager med väl testade och framgångsrika verktyg, där vi ständigt söker att lösa de knutar som finns på effektivaste och mest hållbara sätt.

Knapptryckarna

Knapptryckarna är ett politiskt parti som vill införa direktdemokrati genom att låta folket rösta i samma frågor som Riksdagen har omröstningar om – för att därefter redovisa folkets röst enligt folkviljan – samt därefter snarast möjligt ges rätt att få lämna in egna förslag på sakfrågor som de anser vara behjärtansvärda för omröstning. Bland utställarna är Knapptryckarna en av mässans veteraner.

Livsstilsforum

Livsstilsforum erbjuder stressreducerande verktyg så att du kan frigöra dina inneboende resurser och optimera din livsenergi inifrån och ut. Du stärker den kompetens och de tillgångar du redan har; men som kommit i skymundan på grund av tuffa utmaningar, överbelastning och stress.

Maven Federal Credit Union

Maven Federal Credit Union är en bankplattform för så kallade peer-to-peer-lån, sparande och överföringar av tillgångar genom en blockkedje-baserad finansiell struktur som gynnar användare och företag men missgynnar den globala banksektorn.

Nix to the Six

Syftet med projektet Nix to the Six är att få människor att inse vilken stor röstmakt de har ihop med andra missnöjda väljare. Ser politiker att de förlorar röster så agerar de – inte förr. Nix to the Six samlar därför missnöjda väljares röster.

Nya Tider

Nya Tider är en nyhetstidning som granskar makteliten, besöker rättegångar och rapporterar de viktigaste nyheterna från Sverige och världen med unik information och från folkets perspektiv. Spännande läsning med ett politiskt inkorrekt och ärligt innehåll – som en riktig tidning ska vara. Bland utställarna på mässan är Nya Tider några av våra verkliga pionjärer.

Nöjestorget

Nöjestorget är en av Sveriges största förmedlare av live-underhållning genom att tillhandahålla kontakter mellan kunder som krogar, företag och privatpersoner och nöjestorgets tusentals anslutna artister, coverband, discjockeys, trubadurer, konferencierer, stand-up komiker och trollkarlar.

Palaestra Media

Palaestra Media betecknar sig själva som en Sverigevänlig kanal, ideologiskt tillhörande frihetligt höger. De producerar dokumentärer, reportage, samhällsanalyser och mycket mera. Namnet kommer av det antika Greklands arenor för närkampsträning, men det var också den plats där Aristoteles hade sin filosofiskola. Palaestra var därmed en plats för såväl förberedelser för fysisk som intellektuell kamp. De två är starkt kopplade till varandra. Bland utställarna på mässan är Palaestra Media några av våra mest populära.

Partiet MoD

Partiet MoD är ett politiskt parti som samlar människor från höger till vänster och från norr till söder. Partiet har samlat engagemang från politiker från sex riksdagspartier som utställer krav på att upphäva diskrimineringen av ovaccinerade, förbud av vaccinbevis, stärkt yttrandefrihet och grundlagsskyddade rättigheter för medborgarna, hjälp till vaccinskadade samt krav på att ställa de ansvariga till svars för pandemihanteringen.

Partiet Rikslagen

Genom att komma in i riksdagen vill Partiet Rikslagen skapa ett samhälle där våra rättigheter skyddas, och där grundlagen förblir oförändrad såsom ett fundament för vårt demokratiska samhälle. Med FN-konventionen om våra mänskliga rättigheter som utgångspunkt, och med stöd av Sveriges rikes lag, kommer Rikslagen på detaljnivå tillsammans med jurister och vetenskapsmän att granska makthavarna samt utkräva ansvar.

Swebbtv

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa en regelbunden och allsidig nyhets- och informationsförmedling som ger uttryck för ett breddat utbud av ämnen och perspektiv samt granskning av för demokratin grundläggande skeenden. SwebbTV är partipolitiskt och religiöst obundna och arbetar för att främja upplysning, bildning och publicering av betydelsefull information även när den är obekväm för politiska och andra makthavare. Bland utställarna på mässan är Swebbtv en av våra mest uppskattade.

Svenska Morgonbladet

Svenska Morgonbladet är en klassiskt konservativ nättidning som rapporterar nyheter, gör analyser och fördjupningar kring det som händer i Sverige och hela världen. Vi är din självklara webbplats för nyheter, underhållning, politik och viktiga samhällsfrågor och ger dig de senaste nyheterna direkt. Verksamheten drivs på ideell basis av en Sverigevänlig förening. Skribenterna är helt ideela och vi publicerar ifrån många olika håll.

WakeUpGlobe

Kanalen WakeUpGlobe fokuserar på förståelse för vår värld och dess politiska agendor samt spirituell utveckling. WakeUpGlobe har med åren förgrenats till flera olika verksamheter. För två år sedan startade Michael Oddane och hans fru Joanna Oddane det rikstäckande nätverket WakeUpFriends – som idag har växt till över 100 grupper där vakna människor möts över hela landet.

Yttrandefrihetsombudsmannen

Yttrandefrihetsombudsmannen är en ideell förening vars ändamål är att främja yttrandefriheten genom att bedriva opinionsbildning och ge hjälp till privatpersoner och organisationer som hindrats i utövandet av sin yttrandefrihet. Föreningen har fyra mål: bevaka yttrandefrihetsinskränkningar, anordna offentliga möten om yttrandefrihet, bistå utsatta för hinder att yttra sig och reformera lagstiftningen om Hets mot folkgrupp och förtal.

Köp din biljett till den 5 mars

För att ta del av scenprogrammen på plats krävs en entrébiljett, som kostar 495 kr. I entrébiljetten ingår entré till Svenska Bok- & Mediemässan 2022 med möjlighet att ta del av diskussioner och samtal på scener, köpa signerade böcker och andra produkter på mässgolvet samt förstås ta del av den ovärderliga entusiasm och inspiration som skapas genom de otaliga personliga möten som eventet är plattform för. Köp din biljett här.

Kort sagt – det blir en högaktuell och oförglömlig upplevelse. Hoppas vi ses där!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.