Swebbtv huvudsponsor
Unga röster Izabella Nilsson Jarvandi Christian Peterson Viktor Eriksson Alexander Söderberg

Unga röster i scenprogrammen på mässan

Svenska Bok- & Mediemässan utvecklar bredden på scenprogrammen med en satsning bland annat på ämnen som berör unga. Programmen för årets paneldebatter och scensamtal bjuder på en lång kedja av verklighetsnära ämnen där den centrala yttrandefrihetsfrågan följer som en röd tråd.

Utgångspunkten för de unga rösterna är att ge studiopubliken och den digitala publiken kraft och inspiration att ta ansvar för den värld som just nu står för ett omfattande paradigmskifte. Just nu är frågor om yttrandefrihet och censuren online något av det mest relevanta att lyfta, inte bara i Sverige utan i hela världen. Vi ser en utveckling som tvingar människor att sätta ner foten och verkligen ta ställning för vilken typ av samhälle de vill leva i.

Samtidigt som kontrollen ökar från stater och globalistiska företag finns ett akut behov av att lyfta frihetsfrågor och nätverka med andra unga i samma position. Svenska Bok- & Mediemässan är därför en viktig mötesplats för människor av alla bakgrunder som kan ställa sig bakom de friheter som förut gällde för alla. Årets scenprogram består av tjugo separata ämnen som utgår från samhällets verkliga ödesfrågor – hur Sverige och världen kommer att fungera efter de senaste årens kriser.

Fler nyheter och detaljer kring mässan presenteras fortlöpande på vår hemsida och sociala medier.

Om de medverkande

Alexander Söderberg

Alexander Söderberg är före detta Elitidrottare och analytisk kemist med inriktning på Life Science. Han är även medgrundare till vinnarskolan.se – en portal med poddar, videos och coaching kring personlig utveckling. Alexander påbörjade sitt politiska intresse under åren 2008-2014 i samband med en långvarig vistelse i USA. Han arbetar idag med självförbättring enligt tanken att ett bättre samhälle bygger på bättre individer.

Izabella Nilsson Jarvandi

Izabella Nilsson Jarvandi är nyhetsankare och programledare inom flera alternativmedier. Hon påbörjade sitt samhällsengagemang som aktivist för gula västarna i Sverige och blev uppmärksammad som ung, modig och intelligent. Izabella medverkar idag i podden Hem och Härd – ett program som stärker kvinnors traditionellt feminina identitet.

Viktor Eriksson

Viktor Eriksson är sekreterare i Blågula Stiftelsen och utbildare i Education4Future – en ideell satsning med inriktning på folkbildning. Ursprungligen är Viktor fil. Kand i historia och påbörjade sitt intresse för politikens dagsfrågor redan 2012. De principer som är ledande för Viktors utbildningsvideos är saklighet, fri debatt och humor.

Christian Peterson

Christian Peterson är i grunden politiskt engagerad i Moderata Ungdomsförbundet, vilket han kom att lämna för Alternativ för Sverige. Som politisk aktivist har han arbetat med konfrontativa persongranskningar och blev därigenom uppmärksammad av Exakt24 där han idag arbetar som grävande journalist.

Rabatterat pris fram tills den 17 oktober

Antalet biljetter till Svenska Bok- & Mediemässan är begränsat och därför släpper vi biljetterna stegvis med ett rabatterat pris för de besökare som anmäler sig tidigt. I biljettförsäljningen tillämpas först-till-kvarn principen – rabatten gäller fram till den 17 oktober klockan 21:00.

Entrébiljett – rabatterat pris 395 SEK – gäller fram tills 17 oktober

Entrébiljett – standardpris 495 SEK – gäller efter 17 oktober

Besökare till det fysiska arrangemanget den 30 oktober i Stockholm får ta del av hela mässgolvets utställningar och erbjudanden såsom boksigneringar, utbildningar och utställarnas produkter. Man får även delta som studiopublik på mässans scenprogram. Totalt arrangerar Svenska Bok- & Mediemässan över 30 olika program som ingår i biljetten.

Boka din biljett nu för att få 100kr rabatt.

Varmt välkommen den 30 oktober!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.