Swebbtv huvudsponsor
Björn Hammarskjöld Peter Abelin Max Winter Hanna Åsberg

Aktivism, folkhälsa och vetenskap i panelerna

Björn Hammarskjöld, Hanna Åsberg, Peter Abelin, Anita Nilsson, Glenn Dormer & Max Winter

Inom samhällsdebattens mest heta fråga står inte bara medicinska faktorer i fokus, utan större värden om ’nödvändiga’ eller ’drakoniska’ åtgärder och de mäktiga företagens avsikter. Det är en stor ära för Svenska Bok- & Mediemässan att kunna presentera Björn Hammarskjöld, Hanna Åsberg, Peter Abelin, Anita Nilsson, Glenn Dormer och Max Winter

Covid-19, frihet, makt och sanning

Panelsamtalen vill belysa frågor om massmedial rapportering kring Covid-19 och lyfta ämnen som frihet, makt, manipulation och sanning. Under hela den mediestorm som varit under de senaste två åren är en lugn och saklig diskussion vad Sverige och världen verkligen saknat. Därför ligger samtalens tyngdpunkt på det mediala perspektivet av pandemin, men även medicinska aspekter kommer ta sin rättmätiga plats.

Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda besökarna allt det positiva som det fysiska mötet mellan sakkunniga läkare, engagerade aktivister och den nyfikna svenska allmänheten ger. Scenprogrammet på Svenska Bok- & Mediemässan är planerat för att vara just den gemensamma plattform där alla med ett genuint engagemang för samhällets framtid kan mötas.

30 oktober 2021 – en historisk milstolpe

Scenprogrammen kommer att finnas tillgängliga på nätet genom de pressackrediterade mediernas rapportering och vi vet att intresset från allmänheten är enormt. Förra årets Alternativa Bok- & Mediemässa hade sammanlagt över 200 000 visningar på SwebbTV och Exakt24. Med anledning av det senaste årets händelser har vi anledning att vänta oss ett större publikintresse än någonsin!

Sedan början av planeringsfasen har vi sagt att årets mässa kommer att bli en historisk milstolpe och de viktiga samtal som scenprogrammen utgör speglar förstås vår samtid. Med programpunkter som berör expertis inom Covid-19, analyser kring demokrati och yttrandefrihet, gängkriminalitet och demografi samt hur svenska folket från höger och vänster börjar göra gemensam sak för ett bättre samhälle har vi samlat ett inspirerande och högaktuellt scenprogram för både den fysiska och digitala publiken.

Köp din biljett

För att ta del av scenprogrammen på plats krävs en entrébiljett, som kostar 495 kr. I entrébiljetten ingår entré till Svenska Bok- & Mediemässan 2021 med möjlighet att ta del av diskussioner och samtal på scener, köpa signerade böcker och andra produkter på mässgolvet samt förstås ta del av den ovärderliga entusiasm och inspiration som skapas genom de otaliga personliga möten som eventet är plattform för. Köp din biljett här.

Kort sagt – det blir en högaktuell och oförglömlig upplevelse. Hoppas vi ses där!

Om de medverkande

Björn Hammarskjöld

Björn Hammarskjöld är före detta överläkare i pediatrik och filosofie licentiat i biokemi samt assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi. Hammarskjöld har mellan 1997 och 2018 publicerat många artiklar på PubMed – en sökbar databas med miljontals medicinrelaterade referenser. Idag är hans huvudsakliga informationskanal bloggen Kost Kunskap, där han bland annat kritiserar medicinska myter.

Hanna Åsberg

Hanna Åsberg är läkare och specialist i allmänmedicin och är initiativtagaren bakom projektet Bota Sverige – en liten grupp hälso- och sjukvårdspersonal som arbetar utan ekonomiska vinstintressen. Gruppen har under sommaren 2021 genomfört två kampanjer för att informera det svenska folket om tidiga behandlingsmetoder mot Covid-19 samt analyserat massvaccinationernas effektivitet.

Peter Abelin

Peter Abelin har sin främsta yrkeserfarenhet från finansbranschen och i läkemedelsindustrin som aktiefondförvaltare, analytiker och prövningsledare. Han har bland annat varit ansvarig för Swedbanks Roburs läkemedelsfond. Han är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och läkare från universitetet i München. Bakom sig har han också ett mångårigt engagemang i Moderaterna där han bland mycket annat var vice ordförande för partiets största förening i Stockholm.

Anita Nilsson

Anita Nilsson är läkare, specialiserad i psykiatri. Anita brinner för de äldres och de hemlösas situation i samhället. Hon har bland annat jobbat i 2 år med att ta fram ett kompendium som beskriver den vanvård av våra äldre som pågår idag. Anita har tidigare jobbat politiskt för att få till stånd en förändring av situationerna för dessa utsatta grupper.

Glenn Dormer

Glenn Dormer är legitimerad läkare och en av initiativtagarna bakom projektet Bota Sverige – en liten grupp hälso- och sjukvårdspersonal som arbetar utan ekonomiska vinstintressen. Gruppens syfte är att inhämta svar från över 600 olika myndigheter och privata vårdgivare samt att informera det svenska folket om vetenskapligt beprövade och patientsäkra behandlingsmetoder mot Covid-19.

Max Winter

Max Winter är uppväxt i Stockholmsförorten och arbetade ursprungligen med hälsooptimering som coach för elitidrottare. Winter är en av de drivande krafterna bakom demonstrationerna mot den svenska corona-politiken som samlat tusentals svenskar under våren 2021 och en av initiativtagarna bakom nätverket Frihetsrörelsen som verkar för att samla en gräsrotsrörelse mot globalistisk makt över individens grundläggande friheter.

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.