Swebbtv huvudsponsor
SwebbTV-bevakar-Svenska-Bok-&-Mediemässan

SwebbTV bevakar Svenska Bok- & Mediemässan

SwebbTV blir det andra mediebolaget som bevakar Svenska Bok- & Mediemässan 2021 – ett uppdrag de även utövade under förra årets mässa och som de även i år sköter jämte Exakt24. Som nyhetsförmedlare är SwebbTV en av de främsta alternativmedieaktörerna som verkar i Sverige, med tittarsiffror på YouTube som kunde jämföras med SVT-Play. Det var förstås innan YouTube utan hänvisning till specifika regelöverträdelser raderade hela den populära kanalen

För Svenska Bok- & Mediemässan är situationen för förföljda, hotade och förtryckta opinionsbildare och nyhetsförmedlare en självklar kärnfråga. Vi vill ge plats för samtal om demokrati och folkvilja samt förstås för de aktuella samhällsfrågor som under lång tid vinklats eller mörklagts av systemmedia. Att stå upp för yttrandefrihet och det fria utbytet av tankar och åsikter har aldrig varit med aktuellt!

Psykosociala Medier?

Innan SwebbTV stängdes av från YouTube hade de tittarsiffror som låg på flera hundratusen unika tittare, ibland uppemot en miljon. Populariteten och intresset för de perspektiv som massmedia har tystat är enormt – utan nätjättarnas censur hade medborgarnas kännedom och engagemang varit ett faktum sedan länge. Nedstängningen av SwebbTV är långt ifrån en enskild företeelse – utan en del av ett större övergrepp mot det fria ordet som nu äntligen bjuds storskaligt motstånd.

De sociala medieplattformarna har missbrukat sin dominanta ställning för att moderera hundratusentals användare och inlägg på ett sätt som skadar konservativa röster och gynnar den ny-marxistiska identitetsvänstern. Men deras storskaliga manipulation bemöts just nu med både juridiska och lagstiftande åtgärder, och folkviljan kommer att svänga därefter.

Stor resonans av de som nås av SwebbTV

Anledningen till den aggressiva censuren är ganska uppenbar – idéerna som motarbetas är så kraftfulla och väcker medhåll från det stora flertalet. Det våra alternativmedier säger ger snabb och omfattande resonans bland de som faktiskt nås av budskapen.

Det råder nog ingen tvekan om att den rådande ordningen i Sverige och världen genomgår en efterlängtad förändring. Paradigmskiftet är möjligt tack vare alla er som varit modiga nog att trotsa den psykosociala formateringens murar och ännu mer tack vare de hjältar inom alternativmedia som kämpar för sanningen. Helt säkert är att årets mässa kommer att ses som en av Sveriges viktigaste milstolpar i utvecklingen mot vår fria och lyckliga framtid. Hoppas vi ses där!

Om SwebbTV

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa en regelbunden och allsidig nyhets- och informationsförmedling som ger uttryck för ett breddat utbud av ämnen och perspektiv samt granskning av för demokratin grundläggande skeenden. SwebbTV är partipolitiskt och religiöst obundna och arbetar för att främja upplysning, bildning och publicering av betydelsefull information även när den är obekväm för politiska och andra makthavare.

Köp din biljett

För att ta del av scenprogrammen på plats krävs en entrébiljett, som kostar 495 kr. I entrébiljetten ingår entré till Svenska Bok- & Mediemässan 2021 med möjlighet att ta del av diskussioner och samtal på scener, köpa signerade böcker och andra produkter på mässgolvet samt förstås ta del av den ovärderliga entusiasm och inspiration som skapas genom de otaliga personliga möten som eventet är plattform för. Köp din biljett här.

Kort sagt – det blir en högaktuell och oförglömlig upplevelse. Hoppas vi ses där!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.