Swebbtv huvudsponsor
Utveckling

Hänger du med i utvecklingen?

Att hålla sig uppdaterad är att styra över sin livssituation – att förstå de aktuella samtidsfrågorna är att förstå sin egen position och sina egna möjligheter. Men de flesta tror att deras gamla lärdomar räcker, att det aldrig kommer förändringar som de behöver intressera sig för. För den enskilda individen kan konsekvenserna bli stora, för ett företag, ett parti eller en myndighet blir konsekvenserna katastrofala.

Så hur är det med dig? Märker du paradigmskiftet som pågår. Vi ska se.

1. Håller du personligen koll på större politiska, ekonomiska, sociala och teknologiska händelser som påverkar din vardag?
2. Prenumererar du på rätt tidningar och de skarpaste nyhetsbreven?
3. Surfar du på nätet för att hitta ny spännande information som kan vara bra för dig?
4. Går du på möten, seminarier och utbildningar om de aktuella samhällsfrågorna?
5. Läser du de bästa böckerna inom de avgörande ämnena?
6. Pratar du med bekanta och människor du möter om samhällstrender som påverkar dem?
7. Inspirerar du din familj och dina vänner att hålla koll på ny utveckling som kan påverka er och ser du till att de informerar dig om vad som händer?
8. Är du medveten om vilka värderingar den unga generationen har?
9. Har du en egen utvecklingsplan som visar två eller fler kunskaper som du ska skaffa inom ett år?
10. Är du anmäld till Svenska Bok- & Mediemässan 2021?

Om du svarade nej på fyra eller fler av frågorna är det hög tid att höja blicken från gruset och upp mot horisonten. Varför inte börja med det mest givande och inspirerande: att delta på årets mässa. Med tusentals nya idéer och kontakter från mässan kommer förmodligen allt det andra finnas på plats inom ett år.

Personlig utveckling är samhällsutveckling

I ett föränderligt landskap kan det som var aktuellt igår vara inaktuellt idag. För en tid sedan kunde Bonnier, Schibsted och Statens Television ensamma diktera hur hela svenska folket skulle tycka, tänka och agera. Så är inte fallet längre – den kulturmarxistiska hegemonin är bruten och det finns i praktiken en utmanande motpart som faktiskt står för sanning och yttrandefrihet.

Fler och fler spelar bollen där den faktiskt ligger, så hur är det med dig? Hänger du verkligen med i utvecklingen? Har du märkt att det som förr kallades ”alternativt” nu är lika etablerat som ”etablissemanget”? Den humanitära stormakten och den värdefulla värdegrunden var nog anledning till stolthet och engagemang igår, men idag är det något att skämmas för. Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad när förändringarna går fort, men ett faktum kan du vara säker på:

Att inget ger så stora möjligheter till motivation och nytänkande som inspirerande mänskliga möten. Tidigare år har Svenska Bok- & Mediemässan gjort succé som mötesplats, i år flyttar vi fram positionerna rejält. Nu blir vi Sveriges största arena för viktiga samtal och värdefull fortbildning om de aktuella samtidsfrågorna.

Så häng med i utvecklingen genom att hänga med på mässan. Du har väl inte missat att boka biljett?

Vi ses där!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.