Swebbtv huvudsponsor
Ny mässa 5 mars

Ny mässa 5 mars 2022

Svenska Bok- & Mediemässan 2022

Samtidigt som vi summerar höstens överväldigande framgångar så blickar vi också framåt. Fredagen den 12 oktober släpps biljetterna till vårens Svenska Bok- & Mediemässa den 5 mars 2022, en mässa som tillägnas ett brinnande aktuellt ämne, frågan om ekonomisk demokrati, som förenar krafter från hela samhället

Den ekonomiska maktfördelningen är en akut fråga. Världens länder står med hundratals miljarder i statsskulder och höga räntor – men vem är långivaren? Mycket talar för att de samlade räntekostnaderna fullständigt dränerar realekonomin – men vart går räntorna? Forumet för världsekonomi lägger planer för en total omställning där all privat egendom avvecklas – men vem får kontrollen då?

Bankmaffian & Yttrandefriheten

Många är oroliga och har obesvarade frågor om framtiden.
– Är krediträntor och inflation en modern form av slaveri?
– Är kryptovalutor en befriare eller en bedragare?
– Är bankerna konkurrenter eller en kartell?
– Agerar bankerna för folkets bästa eller sitt eget bästa?
– Är massinvandring ett sätt att avsiktligen skapa kaos?
– Är könsförvirring ett sätt att splittra folket?
– Är klimatkrisen bara en avledningsmanöver?
– Leder corona-hysterin till ett strikt kontrollsamhälle?
– Är 5G ett experiment på folkhälsan?

Frågorna väcker engagemang från alla utom de stora massmedierna. Därför bjuder Svenska Bok- & Mediemässan in till nästa stora event – med plats för 1 000 fysiska besökare ordnar vi en mässa som sätter ljus på framtidens riktiga ödesfråga.

Boka din biljett redan nu!

Entrébiljetten kostar 495 kr och ger besökaren en heldag med scenprogram såsom debatter, analyser och publikfrågeställningar, ett mässgolv som samlar ännu fler utställare än vanligt, samt förstås musik, god mat, härligt umgänge och vackra omgivningar.

Du kan boka din biljett här.

Varmt välkommen den 5 mars!

Inget evenemang hittades!

Senaste nyheterna

Vi använder kakor för att förbättra din vistelse på hemsidan. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy.